You are here: Home page > Wat doen wij > Jachtschilderwerk

Jachtschilderwerk

Een duurzaam verfsysteem, hoge glans, glad & strak schilderwerk zijn de belangrijkste eisen voor 1e klas vakwerk. Aan de basis van een hoogwaardig eindresultaat zijn goede producten alleen niet voldoende. Ook vakkennis en ervaring zijn essentieel.

Als uw jacht door ons is behandeld, bent u verzekerd van een hoogwaardige afwerking, met een jarenlang blijvende (hoog)glans. Door deze afwerking hebben vuil & aanslag geen grip meer op de ondergrond, waardoor het onderhoud van uw jacht tot een minimum beperkt wordt. U wilt immers uw vrije tijd gebruiken om te genieten van uw jacht en niet urenlang bezig zijn om uw kostbare bezit in goede conditie te houden.

Het jachtschildersvak is een ambacht. Hierdoor is er veel mogelijk om uw jacht er uniek uit te laten zien en wij doen dit met veel plezier.

Wij kunnen bijna alles aan u schip schilderen of lakken. Van onderwaterschip tot aan het vlaggenmastje, in 1 of 2 component blank of kleur. Of het nu gaat om een totale schilderbeurt voor uw schip, of het bijwerken van een kras. Wij beschikken over ruime ervaring in het schilderen/lakken van schepen voor zowel recente schepen, als schepen op leeftijd.